Odpočítavame dni do Komárno Rescue: Podporujeme záchranárov na jedinečnej súťaži

Čas beží ako rýchla sanitka a už o pár dní sa opäť otvoria brány tradičného miesta v Marina Parku v Komárne. Privítame 12. ročník medzinárodnej súťaže posádok rýchlej zdravotnej pomoci Komárno Rescue.

Táto výnimočná udalosť, jediná svojho druhu na Slovensku, každoročne spája tých najlepších záchranárov nielen z nášho krásneho Slovenska, ale aj z okolitých krajín. Je to deň plný adrenalínu, súťaživosti, ale predovšetkým ukážky profesionality a odhodlanosti tých, ktorí sú každý deň pripravení zachrániť životy.

Sme nesmierne hrdí, že môžeme byť súčasťou tohto výnimočného podujatia. Komárno Rescue je totiž výnimočné aj tým, že ako jediná záchranárska súťaž na Slovensku nevyžaduje štartovný poplatok. To všetko vďaka veľkej podpore všetkých partnerov, vrátane nás. Spolu tak vytvárame priestor, kde môžu záchranári predviesť svoje zručnosti a zároveň sa vzdelávať a inšpirovať.

Príďte si vychutnať túto jedinečnú atmosféru a povzbudiť našich hrdinov, ktorí každý deň dokazujú, že sú pripravení čeliť každej výzve. Tešíme sa na vás v Marina Parku!

Vidíme sa tam?

#KomarnoRescue #Zachranari #Sutaz #PrvaPomoc #MarinaPark #Partneri #SpoluMozmeViac

 

456430943_1118814512914372_7509009351869461661_n